WINSON

WINSON

WINSON

WINSON, een visionaire van de harde techno die zijn reis begon met een onwrikbare passie voor de technoscene. Begin 2023 zette een baanbrekend cadeau van een vriend, een draaitafel, het podium voor de opkomst van Winson.

Door zich te wagen in de wereld van TikTok, presenteerde Winson een kenmerkende stijl door vocalen naadloos te combineren met harde techno, waardoor hij de aandacht trok van een snelgroeiend publiek. De online buzz vertaalde zich in real-world kansen, waardoor Winson van TikTok-video’s naar elektrische DJ-optredens werd gestuwd, waarmee hij zijn kwaliteiten als artiest voor livepubliek bewees.

Naarmate het aantal boekingen groeide en de fanbase zich uitbreidde, stopte Winson niet bij het mixen – hij begon zijn eigen harde technotracks te creëren en uit te brengen. Het resultaat is een reis van een passie voor techno naar een volwaardige hardtechno-artiest, waarbij elke beat een verhaal vertelt en elke uitvoering een kans biedt om contact te maken met een toegewijde fanbase.