DE WERF

DE WERF
Meer informatie over: David Vunk

David Vunk

Geboren en getogen in Rotterdam, is David Vunk, labelbaas van Moustache Records, De Beest van de Havenstad met 30 jaar ervaring als DJ. Van acid tot techno, Italo disco tot electro en weer terug, hij heeft energie over wanneer hij achter de draaitafels staat en kan in een oogwenk een dansvloer vervormen en een menigte enthousiast maken. Hij maakt opwindende overgangen tussen platen die instinctief en intrigerend zijn, of hij nu zijn geluid afstemt voor een groot festivalpodium of zich richt op meer intieme dynamiek voor een kleine en zweterige kelder.

Meer informatie over
Meer informatie over: Moody Mehran

Moody Mehran

Een gerespecteerde DJ binnen de Nederlandse dance-muziekscene en daarbuiten, Moody Mehran baant zijn eigen muzikale pad. Zijn inspiratie wordt niet gedreven door een enkele stijl of muzikaal genre. In plaats daarvan put Mehran uit geluiden van over het hele (elektronische) muziekspectrum, waarbij hij zijn eclectische smaak verenigt door zijn passie voor het ontdekken en verspreiden van authentieke, tijdloze en opmerkelijke platen. Als mede-oprichter van Diaspora Radio en Acid Hamam is Mehran's energie aanstekelijk en creëert hij overal waar hij gaat gemeenschap.

Meer informatie over
Meer informatie over: Raywell

Raywell

Raywell is simpelweg de meest diverse DJ die er is. Van Sing a long tot partystarter, van glijden tot bouncen. Met een onuitputtelijke energie brengt hij een geheel eigen muzikale mix van bekende hits en verborgen parels, gecombineerd met een foutloze techniek. Creatief, entertaining en gewoon precies de DJ die het altijd voor je regelt op elk tijdslot en op elk feest, festival en clubavond. Het levende bewijs? Spots op Lowlands, Tomorrowland, Amsterdam Open Air, Paaspop, Solar, Mysteryland, 7th Sunday en clubshows in legendary venues als Paradiso, Melkweg & many more. Raywell is gewoon je man!

Meer informatie over
Meer informatie over: Superstrings

Superstrings

Maak kennis met SUPERSTRINGS, een dynamisch ensemble van opkomende artiesten dat de trancescene hervormt met een diepgaande knipoog naar het gouden tijdperk van de jaren 90 en 2000. Hun carrière begon met leftfield house en techno, en nadat ze meer dan een decennium als DJ's actief zijn geweest, hebben de vijf vrienden onlangs hun gemeenschappelijke liefde voor de trance van vroeger nieuw leven ingeblazen in hun thuisstad Nijmegen.

Meer informatie over
Meer informatie over: Surf 2 Glory

Surf 2 Glory

Surf 2 Glory is een DJ-duo gevestigd in Berlijn, gevormd door Sanaz en Galleur. Ze maken deel uit van de Berlijnse crews Club Heart Broken en Venus Vessels. Het duo deinst er nooit voor terug om het publiek de meest grillige house- en trancemuziek voor te schotelen, golven van pure euforie over de dansvloer te laten spoelen terwijl ze weer een ander werelds anthem mixen.

Meer informatie over

Stay updated

Stay updated

Blijf op de hoogte

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.