Lieve Duikboot vrienden,

Helaas is gisteren door de overheid de beslissing genomen om alle evenementen t/m 1 september 2020 te verbieden. Met veel pijn in ons hart moeten wij jullie mededelen dat ook Duikboot Festival 2020 - 5e verjaardag is geannuleerd. Iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we dit zouden moeten doen. Samen met jullie als Duikboot-liefhebbers waren wij ontzettend enthousiast om op 29 augustus samen aan de Asterdplas te feesten, dansen en vooral te genieten onder de zon in Breda.

Desalniettemin staan wij volledig achter dit besluit omdat jullie gezondheid en veiligheid, evenals die van alle artiesten, crew en andere betrokkenen ons boven alles gaat.

Helaas is het verplaatsen van Duikboot Festival naar een nieuwe datum deze zomer geen optie. We willen jullie daarom heel graag uitnodigen voor Duikboot Festival 2021, wat dan zal plaatsvinden op zaterdag 28 augustus. Iedereen die een ticket heeft gekocht voor Duikboot Festival 2020 (via Eventix en Ticketswap) kan zijn of haar ticket houden voor volgend jaar. Dan heb jij alvast een ticket voor je favoriete festival op zak en wij heel veel steun om deze moeilijke periode te overwinnen. Support die we goed kunnen gebruiken!

Voor kaartkopers waarbij dit echt niet mogelijk is, komt er over twee weken ook een refund mogelijkheid. Maar we vragen jullie dit te overwegen en ons en alle mensen waarmee wij werken te steunen. Zodat we volgend jaar sterker terug kunnen komen.

Het is hartverwarmend om zoveel berichten van jullie te mogen ontvangen, one love! We verzoeken jullie om voorlopig a.u.b. geen berichten te sturen, dit geeft ons de tijd om alles zo goed mogelijk te regelen.

De zomer van 2020 ziet er niet feestelijk uit maar voor nu is het belangrijkste om veilig en gezond te blijven, voor elkaar te zorgen en positief te blijven. 🙏🕊️

We wensen alle getroffenen, de helden in de zorg en iedereen die op zijn of haar manier een steentje bijdraagt om het virus zo snel mogelijk de baas te zijn, ontzettend veel sterkte en kracht toe. 💪❤️

Liefst, Team Duikboot 😘

#SAVEYOURTICKET #SAVEYOURFESTIVAL