HANGAR

HANGAR
Meer informatie over: Anxhela

Anxhela

Anxhela Daci is een in 1999 geboren DJ uit het land van de tweekoppige adelaar, maar opgegroeid in Italië. Sinds haar tienerjaren heeft ze een speciale voorliefde voor elektronische muziek, waarbij ze de verschillende bewegingen volgt en gepassioneerd raakt door de underground scene, met een voorkeur voor techno op de leeftijd van 15 jaar. Ze begon steeds dichter bij dit panorama te komen, haar handen aan de knoppen te slaan en haar eerste mixen te creëren. Haar harde technogeluiden verraden een sterke invloed van trance en acid; haar energieke sets zijn synoniem aan kracht en intensiteit. Je zult binnenkort meer over haar horen.

Meer informatie over
Meer informatie over: APHØTIC

APHØTIC

APHØTIC is een in Rotterdam gevestigde DJ en producer die ervan houdt om je speakers te vernietigen. Zijn naam is gebaseerd op de term 'aphotic zone'. Dit is de zone in elk soort water die volledig donker is omdat het niet bereikt kan worden door het zonlicht. In 2019 bezocht APHØTIC zijn allereerste rave en werd meteen verliefd op de rave-scene. Sindsdien begon hij met oefenen met DJ'en en later begon hij ook met produceren. APHØTIC presenteert een agressief, energiek en snel geluid dat het publiek zal aanzetten om te dansen alsof ze nog nooit eerder hebben gedanst. Het draait allemaal om harde kicks, harde bassen, vocalen en agressieve synths.

Meer informatie over
Meer informatie over: Cynthia Spiering

Cynthia Spiering

Cynthia Spierings reis in de technoscene is fascinerend, vooral gezien haar jonge leeftijd. Het is indrukwekkend hoe ze zich onderdompelde in de Rotterdamse technoscene en inspiratie opdeed van de dj's om haar vaardigheden te verfijnen. Haar toewijding om de technische aspecten van het dj'en onder de knie te krijgen, getuigt van haar passie voor het vak. Wat Cynthia onderscheidt, is haar kenmerkende geluid, dat euforie en hoop combineert met krachtige kickdrums. Ze haalt inspiratie uit de klassieke rave- en acidgeluiden van vroeger en geeft haar sets een energie die zowel nostalgisch als vooruitstrevend is. Het is deze fusie van ouderwetse vibes met eigentijdse flair die haar producties en optredens doen opvallen. Met haar toenemende profiel en groeiende erkenning van prominente organisaties in de Nederlandse technoscene, is Cynthia Spiering ongetwijfeld een artiest op het punt van iets groots. Het zal spannend zijn om te zien waar haar reis haar vervolgens naartoe brengt.

Meer informatie over
Meer informatie over: Ketting

Ketting

KETTING is een opkomende artiest wiens muzikale smaak verweven is met zijn interesse in architectuur en techniek. Zijn graad in het laatste heeft hem geïnspireerd om een ​​industrieel geluid te vormen waarmee hij probeert een rauw gevoel van ruimte op te roepen. Hij is onlangs begonnen met het uitbrengen van zijn eigen merk van dreigend klinkende techno door live sets te doen, geïnspireerd door de ziel en het hart van de industriële en altijd levendige stad Rotterdam.

Meer informatie over
Meer informatie over: MOES

MOES

MOES, beter bekend als @moes.music, is al geruime tijd actief, waarbij hij optreedt bij evenementen in Breda zoals Ploegendienst & Duikboot, maar ook in clubs zoals BASIS (Utrecht) & Complex (Maastricht). Naast het draaien van platen produceert hij ook zijn eigen muziek, waarbij zijn tracks zijn uitgebracht op labels zoals AKRONYM, Gomboc, ASW en natuurlijk ALU.

Meer informatie over
Meer informatie over: Raxeller

Raxeller

Raxeller, wiens echte naam Denizer Post is, is een technodj en -producer uit Alkmaar, Nederland, bekend om zijn harde techno/industriële geluid. De DJ heeft verschillende succesvolle tracks uitgebracht voor labels zoals Falsive Records, Dripping Traxx, Normative, Revised Records, Taro Records en Wonderlust Records. Hij heeft ook samengewerkt met belangrijke artiesten zoals Vera Grace en Stan Christ.

Meer informatie over
Meer informatie over: WINSON

WINSON

WINSON, een visionaire van de harde techno die zijn reis begon met een onwrikbare passie voor de technoscene. Begin 2023 zette een baanbrekend cadeau van een vriend, een draaitafel, het podium voor de opkomst van Winson. Door zich te wagen in de wereld van TikTok, presenteerde Winson een kenmerkende stijl door vocalen naadloos te combineren met harde techno, waardoor hij de aandacht trok van een snelgroeiend publiek. De online buzz vertaalde zich in real-world kansen, waardoor Winson van TikTok-video's naar elektrische DJ-optredens werd gestuwd, waarmee hij zijn kwaliteiten als artiest voor livepubliek bewees. Naarmate het aantal boekingen groeide en de fanbase zich uitbreidde, stopte Winson niet bij het mixen - hij begon zijn eigen harde technotracks te creëren en uit te brengen. Het resultaat is een reis van een passie voor techno naar een volwaardige hardtechno-artiest, waarbij elke beat een verhaal vertelt en elke uitvoering een kans biedt om contact te maken met een toegewijde fanbase.

Meer informatie over

Stay updated

Stay updated

Blijf op de hoogte

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.