BAAI

BAAI
Meer informatie over: Biggi

Biggi

Met bijna meer shows dan er dagen per jaar zijn, is BIGGI nog steeds een van de meest toonaangevende dj's van ons land. Van Amsterdam tot Ibiza en van Miami tot aan Paramaribo –BIGGI heeft ze allemaal afgestempeld in zijn paspoort. Daarnaast heeft hij een indrukwekkende lijst van festivals op zijn CV staan, zoals Mysteryland, Latin Village, TikTak Festival, Vunzige Deuntjes, Kingsland en Dance Valley. Als een van de grootste urban DJ’s van Nederland (zowel letterlijk als figuurlijk), vliegt hij de hele wereld over, regelt 'ie het in elke club en laat hij het zien op alle festivals. Be bigger en boek BIGGI nu!

Meer informatie over
Meer informatie over: Chimp

Chimp

Met zijn unieke vliegensvlugge skills zorgt CHIMP voor een wervelwind aan de beste hits van toen, nu en morgen. Als een ongekende klasse act op 4 decks met een bak aan ervaring schopte hij het tot de grootste festivals en dikste Venues in Nederland en daarbuiten! Of het nu Mysteryland, 7th Sunday, Duikboot Festival, Amsterdam Open Air, Paaspop, 013 of Tivoli is... Met een glimlach van oor tot oor, meer trucs dan Hans Klok en een onverstoorbare passie voor het draaien is hij voor elk feest, festival en club event een must have!

Meer informatie over
Meer informatie over: DAI$Y

DAI$Y

Dit sterrenensemble eersteklas weet wel raad met een dansvloer. Met een indrukwekkend CV aan shows timmeren de mannen sinds 2016 hard aan de weg. Optredens op o.a. Zwarte Cross, Mysteryland, Solar, Paaspop, Dauwpop, Sneekweek, Wish Outdoor en Pukkelpop pronken op hun lijst. Met een mix van hitjes, urban, house en FEEST maken ze de dansvloeren door heel Nederland onveiilig. Mixtapes, eigen tracks, toffe shows, coole video's doorspekt met een hoop humor; Je favoriete schoonzonen van DAI$Y doen het allemaal!

Meer informatie over
Meer informatie over: Johnny500

Johnny500

Afkomstig van het bruisende Nederlandse club- en festivallandschap, is Johnny 500 geen nieuweling. Beter nog; hij is een van de meest opwindende artiesten die er zijn. Geboren en getogen in Amsterdam, vertegenwoordigt Johnny 500 een diverse mix van geluiden die afkomstig zijn uit de hele wereld. Sterk beïnvloed door urban, latin, house, amapiano en reggaeton, vult hij altijd zijn sets met een ongeëvenaarde energie. Zijn inspanningen brachten hem recht over de hele wereld naar landen als Afghanistan, Brazilië, Indonesië, Spanje, Italië, Griekenland, Dubai, Curaçao, Duitsland en Marokko. Met optredens op grote festivals zoals Mysteryland, Amsterdam Open Air en Dance Valley, bereikt zijn muziek een breed publiek, met wereldwijd meer dan 100.000.000 streams. Zijn nieuwe remixes van Rap Das Armas, Magalenha en Callaita zijn een absolute hit op TikTok.

Meer informatie over
Meer informatie over: Lotte

Lotte

Recht vanuit de clubs in Amsterdam brengt LOTTE haar super gezellige, allround set. Een frisse combinatie van Urban, House, Hitjes, Guilty Pleasures en nog veel meer. LOTTE doet niets liever dan het samenbrengen van mensen op de dansvloer. Zo stond ze al in/op Spanje, Oostenrijk, Ibiza, Mysteryland, Kingsland en TikTak.

Meer informatie over
Meer informatie over: The Boy Next Door

The Boy Next Door

Met bijna 400 miljoen streams, 1000 shows in meer dan 15 verschillende landen en 400 unieke gespeelde locaties, is THE BOY NEXT DOOR geëxplodeerd van je favoriete buurjongen tot een regelrechte podiumdier. Zijn commerciële, zomerse en opbeurende geluid, gevangen in een eclectische feestset, brengt hem elk jaar naar grote festivals en vruchtbare locaties. Voeg daar zijn wereldwijde hits aan toe en een niet-aflatende drive om elk podium van links naar rechts te rocken, en je weet dat je THE BOY NEXT DOOR niet mag missen!

Meer informatie over
Meer informatie over: Wicky Wiseguy

Wicky Wiseguy

Wicky Wiseguy is regelmatig te vinden op het podium en met shows op festivals. Als DJ is Wicky niet meer weg te denken uit de Bredase landschap. Met gigs op Ploegendienst, Daisy, Duikboot, Vieze Anita heeft deze DJ genoeg kilometers gemaakt om elke set te rocken. Een hiphop DJ van Bredase bodem met liefde voor UK-grime, UK-trap en Oldschool hiphop

Meer informatie over

Stay updated

Stay updated

Blijf op de hoogte

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.