RADAR

RADAR
Meer informatie over: Locklead

Locklead

Een naam die snel opkomt in het rijke huislandschap van Nederland is Wesley Endeman, ook bekend als Locklead, een DJ en producer gevestigd in Utrecht, die snel een favoriet wordt voor velen terwijl hij stijlvol de schijnwerpers betreedt. Bekend om scherp materiaal te leveren via Slapfunk, Pleasure Zone, Dungeon Meat en Up The Stuss, het thuis van zijn debuutalbum, plus remixes voor grootheden zoals de Nederlandse legende Michel de Hey op Kerri Chandler's Madhouse, heeft zijn aangeboren talent in de studio geleid tot een overvloedige steun uit de hele scene, waardoor hij zich heeft gevestigd als een van de opkomende namen in de moderne housemuziek. Echter, met de leeftijd en volwassenheid komen nieuwe geluiden en stijlen. Recente verkenningen hebben een lichte verschuiving verwelkomd, waarbij de Nederlander de dingen dieper en expansiever neemt, zijn rijke studio talent en brede invloeden tentoonspreidend via zijn zich ontwikkelende maar kenmerkende geluid.

Meer informatie over
Meer informatie over: Benny Rodrigues

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues heeft zichzelf in zeer korte tijd weten te infiltreren in de lijst van beroemde Nederlandse top-dj's. Dit in Rotterdam geboren en getogen talent met Portugees bloed begrijpt de kunst van het gebruik van de funk, het vullen van de dansvloer en het laten swingen van de zaal. Hoewel hij bekend staat om zijn groovy/funky (diepe) tech-house geluid met veel invloeden van Detroit, minimal en acid, weet hij ook dat hij af en toe wat werk moet verrichten en hij weet hoe hij dat moet aanpakken. Dit resulteert in een bijzonder sterke en verrukkelijke portie techno die bovenal goed verteerbaar blijft.

Meer informatie over
Meer informatie over: Benjamin Berg

Benjamin Berg

Benjamin Berg ('98) is een in Amsterdam gevestigde DJ & producer. Benjamin heeft zijn geluid ontwikkeld door blootgesteld te worden aan vele verschillende genres. Hij begon met het draaien van hip-hop en R&B in Amsterdam. Later ontwikkelde Benjamin zich meer in de elektronische muziekscene. Al snel ontdekte hij zijn grote voorliefde voor het oude geluid van de jaren 90, waar hij veel goede op samples gebaseerde tracks kon vinden waar hij zich mee kon identificeren, net zoals met R&B. Vandaag de dag komt de meeste van zijn inspiratie van het gebruik van de MPC2000XL. Hij kijkt op naar de andere artiesten die in de jaren 90 de MPC-serie gebruikten om de muziek te creëren waar hij nog steeds van houdt!

Meer informatie over
Meer informatie over: D STONE

D STONE

D Stone (1999) is een in Amsterdam (NL) gevestigde house DJ/producer. Van jongs af aan groeide hij op in een muzikale familie en waren instrumenten overal om hem heen. Zijn vader bracht hem altijd op met verschillende disciplines binnen de muziek, dus als jong kind is hij altijd omgeven geweest door vele verschillende soorten muziek. D Stone begon op 12-jarige leeftijd met het spelen van de gitaar en vanaf zijn 15e jaar raakte hij echt geïnteresseerd in elektronische muziek. Na het spelen van de gitaar begon D Stone ook met produceren op 16-jarige leeftijd, waarin hij snel veel vooruitgang boekte. In dezelfde periode begon hij ook met het spelen van housemuziek. In deze tijd werd hij ook opgemerkt door verschillende organisaties en kreeg hij zijn eerste optredens.

Meer informatie over
Meer informatie over: De Sluwe Vos

De Sluwe Vos

Met vijftien jaar ervaring achter de draaitafels heeft Robert Vosmeijer zijn alter ego De Sluwe Vos tot een begrip gemaakt in het Nederlandse nachtleven en daarbuiten. Zijn stevige trackselectie en indrukwekkende snelle mixen houden elke dansvloer in vuur en vlam. De kenmerkende De Sluwe Vos-sound bevindt zich precies op het snijvlak van house en stevige techno, doordrenkt met breakbeats en een vleugje rave. Hij heeft een onberispelijk oor voor het vinden van de nieuwste oldschoolplaten, die hij mixt met nieuwe clubanthems. Wanneer Vosmeijer niet aan het graven is naar een van deze, vind je hem verdiept in hardware in zijn studio, waar hij werkt aan verschillende projecten en aliassen.

Meer informatie over
Meer informatie over: Franky Rizardo

Franky Rizardo

Franky Rizardo - DJ, producer, labelbaas. De jonge artiest blijft zichzelf bewijzen als een van de beste exportproducten van Nederland op het gebied van dance-muziek, met een solide productiecarrière met releases op een verzameling toplabels, waaronder een langdurige relatie met Defected Records, terwijl hij zich blijft ontwikkelen als DJ met een kenmerkende stijl die werkt op grote podia en in uitverkochte clubs.

Meer informatie over
Meer informatie over: Luuk van Dijk

Luuk van Dijk

Een van de meest veelbelovende nieuwe namen die voortkomt uit het bruisende nachtleven van Amsterdam is Luuk van Dijk, die momenteel internationale wateren doorkruist met zijn aanstekelijke kijk op levendige housemuziek. Stevig geworteld in de oude school, maar beslist vooruitstrevend, is Luuk op een eindeloze zoektocht om de meest geweldige basslines en strakste grooves te smeden. Na releases op enkele van 's werelds toonaangevende (tech) house labels en het uitstippelen van een internationale touragenda, zet Luuk nu de volgende stap met de lancering van zijn eigen label Dark Side of the Sun.

Meer informatie over
Meer informatie over: Marsolo

Marsolo

Marijn van Vliet, beter bekend als Marsolo, is een house DJ en producer, geboren en getogen in Nederland. Zijn leven nam een muzikale wending toen hij drumloops begon te stapelen op zijn computer. Jaar na jaar werd hij steeds professioneler in muziekproductie. Na zijn middelbare school te hebben afgerond, begon hij aan de goed gerespecteerde Herman Brood Academie; de perfecte kans om zijn naam te vestigen in de internationale housescene.

Meer informatie over
Meer informatie over: Prunk

Prunk

Dutch artist Prunk is very much part of the new breed. He grew up around classic house music and started collecting records before he was even a teenager. But rather than copying early inspirations like Mark Farina and Ian Pooley, he has learnt to speak his own musical language as both a DJ and a producer.

Meer informatie over

Stay updated

Stay updated

Blijf op de hoogte

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.