Line-up

Line-up
Meer informatie over: Anxhela

Anxhela

Anxhela Daci is een in 1999 geboren DJ uit het land van de tweekoppige adelaar, maar opgegroeid in Italië. Sinds haar tienerjaren heeft ze een speciale voorliefde voor elektronische muziek, waarbij ze de verschillende bewegingen volgt en gepassioneerd raakt door de underground scene, met een voorkeur voor techno op de leeftijd van 15 jaar. Ze begon steeds dichter bij dit panorama te komen, haar handen aan de knoppen te slaan en haar eerste mixen te creëren. Haar harde technogeluiden verraden een sterke invloed van trance en acid; haar energieke sets zijn synoniem aan kracht en intensiteit. Je zult binnenkort meer over haar horen.

Meer informatie over
Meer informatie over: APHØTIC

APHØTIC

APHØTIC is een in Rotterdam gevestigde DJ en producer die ervan houdt om je speakers te vernietigen. Zijn naam is gebaseerd op de term 'aphotic zone'. Dit is de zone in elk soort water die volledig donker is omdat het niet bereikt kan worden door het zonlicht. In 2019 bezocht APHØTIC zijn allereerste rave en werd meteen verliefd op de rave-scene. Sindsdien begon hij met oefenen met DJ'en en later begon hij ook met produceren. APHØTIC presenteert een agressief, energiek en snel geluid dat het publiek zal aanzetten om te dansen alsof ze nog nooit eerder hebben gedanst. Het draait allemaal om harde kicks, harde bassen, vocalen en agressieve synths.

Meer informatie over
Meer informatie over: Locklead

Locklead

Een naam die snel opkomt in het rijke huislandschap van Nederland is Wesley Endeman, ook bekend als Locklead, een DJ en producer gevestigd in Utrecht, die snel een favoriet wordt voor velen terwijl hij stijlvol de schijnwerpers betreedt. Bekend om scherp materiaal te leveren via Slapfunk, Pleasure Zone, Dungeon Meat en Up The Stuss, het thuis van zijn debuutalbum, plus remixes voor grootheden zoals de Nederlandse legende Michel de Hey op Kerri Chandler's Madhouse, heeft zijn aangeboren talent in de studio geleid tot een overvloedige steun uit de hele scene, waardoor hij zich heeft gevestigd als een van de opkomende namen in de moderne housemuziek. Echter, met de leeftijd en volwassenheid komen nieuwe geluiden en stijlen. Recente verkenningen hebben een lichte verschuiving verwelkomd, waarbij de Nederlander de dingen dieper en expansiever neemt, zijn rijke studio talent en brede invloeden tentoonspreidend via zijn zich ontwikkelende maar kenmerkende geluid.

Meer informatie over
Meer informatie over: Benny Rodrigues

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues heeft zichzelf in zeer korte tijd weten te infiltreren in de lijst van beroemde Nederlandse top-dj's. Dit in Rotterdam geboren en getogen talent met Portugees bloed begrijpt de kunst van het gebruik van de funk, het vullen van de dansvloer en het laten swingen van de zaal. Hoewel hij bekend staat om zijn groovy/funky (diepe) tech-house geluid met veel invloeden van Detroit, minimal en acid, weet hij ook dat hij af en toe wat werk moet verrichten en hij weet hoe hij dat moet aanpakken. Dit resulteert in een bijzonder sterke en verrukkelijke portie techno die bovenal goed verteerbaar blijft.

Meer informatie over
Meer informatie over: Biggi

Biggi

Met bijna meer shows dan er dagen per jaar zijn, is BIGGI nog steeds een van de meest toonaangevende dj's van ons land. Van Amsterdam tot Ibiza en van Miami tot aan Paramaribo –BIGGI heeft ze allemaal afgestempeld in zijn paspoort. Daarnaast heeft hij een indrukwekkende lijst van festivals op zijn CV staan, zoals Mysteryland, Latin Village, TikTak Festival, Vunzige Deuntjes, Kingsland en Dance Valley. Als een van de grootste urban DJ’s van Nederland (zowel letterlijk als figuurlijk), vliegt hij de hele wereld over, regelt 'ie het in elke club en laat hij het zien op alle festivals. Be bigger en boek BIGGI nu!

Meer informatie over
Meer informatie over: Chimp

Chimp

Met zijn unieke vliegensvlugge skills zorgt CHIMP voor een wervelwind aan de beste hits van toen, nu en morgen. Als een ongekende klasse act op 4 decks met een bak aan ervaring schopte hij het tot de grootste festivals en dikste Venues in Nederland en daarbuiten! Of het nu Mysteryland, 7th Sunday, Duikboot Festival, Amsterdam Open Air, Paaspop, 013 of Tivoli is... Met een glimlach van oor tot oor, meer trucs dan Hans Klok en een onverstoorbare passie voor het draaien is hij voor elk feest, festival en club event een must have!

Meer informatie over
Meer informatie over: Cynthia Spiering

Cynthia Spiering

Cynthia Spierings reis in de technoscene is fascinerend, vooral gezien haar jonge leeftijd. Het is indrukwekkend hoe ze zich onderdompelde in de Rotterdamse technoscene en inspiratie opdeed van de dj's om haar vaardigheden te verfijnen. Haar toewijding om de technische aspecten van het dj'en onder de knie te krijgen, getuigt van haar passie voor het vak. Wat Cynthia onderscheidt, is haar kenmerkende geluid, dat euforie en hoop combineert met krachtige kickdrums. Ze haalt inspiratie uit de klassieke rave- en acidgeluiden van vroeger en geeft haar sets een energie die zowel nostalgisch als vooruitstrevend is. Het is deze fusie van ouderwetse vibes met eigentijdse flair die haar producties en optredens doen opvallen. Met haar toenemende profiel en groeiende erkenning van prominente organisaties in de Nederlandse technoscene, is Cynthia Spiering ongetwijfeld een artiest op het punt van iets groots. Het zal spannend zijn om te zien waar haar reis haar vervolgens naartoe brengt.

Meer informatie over
Meer informatie over: Benjamin Berg

Benjamin Berg

Benjamin Berg ('98) is een in Amsterdam gevestigde DJ & producer. Benjamin heeft zijn geluid ontwikkeld door blootgesteld te worden aan vele verschillende genres. Hij begon met het draaien van hip-hop en R&B in Amsterdam. Later ontwikkelde Benjamin zich meer in de elektronische muziekscene. Al snel ontdekte hij zijn grote voorliefde voor het oude geluid van de jaren 90, waar hij veel goede op samples gebaseerde tracks kon vinden waar hij zich mee kon identificeren, net zoals met R&B. Vandaag de dag komt de meeste van zijn inspiratie van het gebruik van de MPC2000XL. Hij kijkt op naar de andere artiesten die in de jaren 90 de MPC-serie gebruikten om de muziek te creëren waar hij nog steeds van houdt!

Meer informatie over
Meer informatie over: D STONE

D STONE

D Stone (1999) is een in Amsterdam (NL) gevestigde house DJ/producer. Van jongs af aan groeide hij op in een muzikale familie en waren instrumenten overal om hem heen. Zijn vader bracht hem altijd op met verschillende disciplines binnen de muziek, dus als jong kind is hij altijd omgeven geweest door vele verschillende soorten muziek. D Stone begon op 12-jarige leeftijd met het spelen van de gitaar en vanaf zijn 15e jaar raakte hij echt geïnteresseerd in elektronische muziek. Na het spelen van de gitaar begon D Stone ook met produceren op 16-jarige leeftijd, waarin hij snel veel vooruitgang boekte. In dezelfde periode begon hij ook met het spelen van housemuziek. In deze tijd werd hij ook opgemerkt door verschillende organisaties en kreeg hij zijn eerste optredens.

Meer informatie over
Meer informatie over: DAI$Y

DAI$Y

Dit sterrenensemble eersteklas weet wel raad met een dansvloer. Met een indrukwekkend CV aan shows timmeren de mannen sinds 2016 hard aan de weg. Optredens op o.a. Zwarte Cross, Mysteryland, Solar, Paaspop, Dauwpop, Sneekweek, Wish Outdoor en Pukkelpop pronken op hun lijst. Met een mix van hitjes, urban, house en FEEST maken ze de dansvloeren door heel Nederland onveiilig. Mixtapes, eigen tracks, toffe shows, coole video's doorspekt met een hoop humor; Je favoriete schoonzonen van DAI$Y doen het allemaal!

Meer informatie over
Meer informatie over: David Vunk

David Vunk

Geboren en getogen in Rotterdam, is David Vunk, labelbaas van Moustache Records, De Beest van de Havenstad met 30 jaar ervaring als DJ. Van acid tot techno, Italo disco tot electro en weer terug, hij heeft energie over wanneer hij achter de draaitafels staat en kan in een oogwenk een dansvloer vervormen en een menigte enthousiast maken. Hij maakt opwindende overgangen tussen platen die instinctief en intrigerend zijn, of hij nu zijn geluid afstemt voor een groot festivalpodium of zich richt op meer intieme dynamiek voor een kleine en zweterige kelder.

Meer informatie over
Meer informatie over: De Sluwe Vos

De Sluwe Vos

Met vijftien jaar ervaring achter de draaitafels heeft Robert Vosmeijer zijn alter ego De Sluwe Vos tot een begrip gemaakt in het Nederlandse nachtleven en daarbuiten. Zijn stevige trackselectie en indrukwekkende snelle mixen houden elke dansvloer in vuur en vlam. De kenmerkende De Sluwe Vos-sound bevindt zich precies op het snijvlak van house en stevige techno, doordrenkt met breakbeats en een vleugje rave. Hij heeft een onberispelijk oor voor het vinden van de nieuwste oldschoolplaten, die hij mixt met nieuwe clubanthems. Wanneer Vosmeijer niet aan het graven is naar een van deze, vind je hem verdiept in hardware in zijn studio, waar hij werkt aan verschillende projecten en aliassen.

Meer informatie over
Meer informatie over: Franky Rizardo

Franky Rizardo

Franky Rizardo - DJ, producer, labelbaas. De jonge artiest blijft zichzelf bewijzen als een van de beste exportproducten van Nederland op het gebied van dance-muziek, met een solide productiecarrière met releases op een verzameling toplabels, waaronder een langdurige relatie met Defected Records, terwijl hij zich blijft ontwikkelen als DJ met een kenmerkende stijl die werkt op grote podia en in uitverkochte clubs.

Meer informatie over
Meer informatie over: Johnny500

Johnny500

Afkomstig van het bruisende Nederlandse club- en festivallandschap, is Johnny 500 geen nieuweling. Beter nog; hij is een van de meest opwindende artiesten die er zijn. Geboren en getogen in Amsterdam, vertegenwoordigt Johnny 500 een diverse mix van geluiden die afkomstig zijn uit de hele wereld. Sterk beïnvloed door urban, latin, house, amapiano en reggaeton, vult hij altijd zijn sets met een ongeëvenaarde energie. Zijn inspanningen brachten hem recht over de hele wereld naar landen als Afghanistan, Brazilië, Indonesië, Spanje, Italië, Griekenland, Dubai, Curaçao, Duitsland en Marokko. Met optredens op grote festivals zoals Mysteryland, Amsterdam Open Air en Dance Valley, bereikt zijn muziek een breed publiek, met wereldwijd meer dan 100.000.000 streams. Zijn nieuwe remixes van Rap Das Armas, Magalenha en Callaita zijn een absolute hit op TikTok.

Meer informatie over
Meer informatie over: Ketting

Ketting

KETTING is een opkomende artiest wiens muzikale smaak verweven is met zijn interesse in architectuur en techniek. Zijn graad in het laatste heeft hem geïnspireerd om een ​​industrieel geluid te vormen waarmee hij probeert een rauw gevoel van ruimte op te roepen. Hij is onlangs begonnen met het uitbrengen van zijn eigen merk van dreigend klinkende techno door live sets te doen, geïnspireerd door de ziel en het hart van de industriële en altijd levendige stad Rotterdam.

Meer informatie over
Meer informatie over: Lotte

Lotte

Recht vanuit de clubs in Amsterdam brengt LOTTE haar super gezellige, allround set. Een frisse combinatie van Urban, House, Hitjes, Guilty Pleasures en nog veel meer. LOTTE doet niets liever dan het samenbrengen van mensen op de dansvloer. Zo stond ze al in/op Spanje, Oostenrijk, Ibiza, Mysteryland, Kingsland en TikTak.

Meer informatie over
Meer informatie over: Luuk van Dijk

Luuk van Dijk

Een van de meest veelbelovende nieuwe namen die voortkomt uit het bruisende nachtleven van Amsterdam is Luuk van Dijk, die momenteel internationale wateren doorkruist met zijn aanstekelijke kijk op levendige housemuziek. Stevig geworteld in de oude school, maar beslist vooruitstrevend, is Luuk op een eindeloze zoektocht om de meest geweldige basslines en strakste grooves te smeden. Na releases op enkele van 's werelds toonaangevende (tech) house labels en het uitstippelen van een internationale touragenda, zet Luuk nu de volgende stap met de lancering van zijn eigen label Dark Side of the Sun.

Meer informatie over
Meer informatie over: Marsolo

Marsolo

Marijn van Vliet, beter bekend als Marsolo, is een house DJ en producer, geboren en getogen in Nederland. Zijn leven nam een muzikale wending toen hij drumloops begon te stapelen op zijn computer. Jaar na jaar werd hij steeds professioneler in muziekproductie. Na zijn middelbare school te hebben afgerond, begon hij aan de goed gerespecteerde Herman Brood Academie; de perfecte kans om zijn naam te vestigen in de internationale housescene.

Meer informatie over
Meer informatie over: MOES

MOES

MOES, beter bekend als @moes.music, is al geruime tijd actief, waarbij hij optreedt bij evenementen in Breda zoals Ploegendienst & Duikboot, maar ook in clubs zoals BASIS (Utrecht) & Complex (Maastricht). Naast het draaien van platen produceert hij ook zijn eigen muziek, waarbij zijn tracks zijn uitgebracht op labels zoals AKRONYM, Gomboc, ASW en natuurlijk ALU.

Meer informatie over
Meer informatie over: Moody Mehran

Moody Mehran

Een gerespecteerde DJ binnen de Nederlandse dance-muziekscene en daarbuiten, Moody Mehran baant zijn eigen muzikale pad. Zijn inspiratie wordt niet gedreven door een enkele stijl of muzikaal genre. In plaats daarvan put Mehran uit geluiden van over het hele (elektronische) muziekspectrum, waarbij hij zijn eclectische smaak verenigt door zijn passie voor het ontdekken en verspreiden van authentieke, tijdloze en opmerkelijke platen. Als mede-oprichter van Diaspora Radio en Acid Hamam is Mehran's energie aanstekelijk en creëert hij overal waar hij gaat gemeenschap.

Meer informatie over
Meer informatie over: Prunk

Prunk

Dutch artist Prunk is very much part of the new breed. He grew up around classic house music and started collecting records before he was even a teenager. But rather than copying early inspirations like Mark Farina and Ian Pooley, he has learnt to speak his own musical language as both a DJ and a producer.

Meer informatie over
Meer informatie over: Raxeller

Raxeller

Raxeller, wiens echte naam Denizer Post is, is een technodj en -producer uit Alkmaar, Nederland, bekend om zijn harde techno/industriële geluid. De DJ heeft verschillende succesvolle tracks uitgebracht voor labels zoals Falsive Records, Dripping Traxx, Normative, Revised Records, Taro Records en Wonderlust Records. Hij heeft ook samengewerkt met belangrijke artiesten zoals Vera Grace en Stan Christ.

Meer informatie over
Meer informatie over: Raywell

Raywell

Raywell is simpelweg de meest diverse DJ die er is. Van Sing a long tot partystarter, van glijden tot bouncen. Met een onuitputtelijke energie brengt hij een geheel eigen muzikale mix van bekende hits en verborgen parels, gecombineerd met een foutloze techniek. Creatief, entertaining en gewoon precies de DJ die het altijd voor je regelt op elk tijdslot en op elk feest, festival en clubavond. Het levende bewijs? Spots op Lowlands, Tomorrowland, Amsterdam Open Air, Paaspop, Solar, Mysteryland, 7th Sunday en clubshows in legendary venues als Paradiso, Melkweg & many more. Raywell is gewoon je man!

Meer informatie over
Meer informatie over: Superstrings

Superstrings

Maak kennis met SUPERSTRINGS, een dynamisch ensemble van opkomende artiesten dat de trancescene hervormt met een diepgaande knipoog naar het gouden tijdperk van de jaren 90 en 2000. Hun carrière begon met leftfield house en techno, en nadat ze meer dan een decennium als DJ's actief zijn geweest, hebben de vijf vrienden onlangs hun gemeenschappelijke liefde voor de trance van vroeger nieuw leven ingeblazen in hun thuisstad Nijmegen.

Meer informatie over
Meer informatie over: Surf 2 Glory

Surf 2 Glory

Surf 2 Glory is een DJ-duo gevestigd in Berlijn, gevormd door Sanaz en Galleur. Ze maken deel uit van de Berlijnse crews Club Heart Broken en Venus Vessels. Het duo deinst er nooit voor terug om het publiek de meest grillige house- en trancemuziek voor te schotelen, golven van pure euforie over de dansvloer te laten spoelen terwijl ze weer een ander werelds anthem mixen.

Meer informatie over
Meer informatie over: The Boy Next Door

The Boy Next Door

Met bijna 400 miljoen streams, 1000 shows in meer dan 15 verschillende landen en 400 unieke gespeelde locaties, is THE BOY NEXT DOOR geëxplodeerd van je favoriete buurjongen tot een regelrechte podiumdier. Zijn commerciële, zomerse en opbeurende geluid, gevangen in een eclectische feestset, brengt hem elk jaar naar grote festivals en vruchtbare locaties. Voeg daar zijn wereldwijde hits aan toe en een niet-aflatende drive om elk podium van links naar rechts te rocken, en je weet dat je THE BOY NEXT DOOR niet mag missen!

Meer informatie over
Meer informatie over: Wicky Wiseguy

Wicky Wiseguy

Wicky Wiseguy is regelmatig te vinden op het podium en met shows op festivals. Als DJ is Wicky niet meer weg te denken uit de Bredase landschap. Met gigs op Ploegendienst, Daisy, Duikboot, Vieze Anita heeft deze DJ genoeg kilometers gemaakt om elke set te rocken. Een hiphop DJ van Bredase bodem met liefde voor UK-grime, UK-trap en Oldschool hiphop

Meer informatie over
Meer informatie over: WINSON

WINSON

WINSON, een visionaire van de harde techno die zijn reis begon met een onwrikbare passie voor de technoscene. Begin 2023 zette een baanbrekend cadeau van een vriend, een draaitafel, het podium voor de opkomst van Winson. Door zich te wagen in de wereld van TikTok, presenteerde Winson een kenmerkende stijl door vocalen naadloos te combineren met harde techno, waardoor hij de aandacht trok van een snelgroeiend publiek. De online buzz vertaalde zich in real-world kansen, waardoor Winson van TikTok-video's naar elektrische DJ-optredens werd gestuwd, waarmee hij zijn kwaliteiten als artiest voor livepubliek bewees. Naarmate het aantal boekingen groeide en de fanbase zich uitbreidde, stopte Winson niet bij het mixen - hij begon zijn eigen harde technotracks te creëren en uit te brengen. Het resultaat is een reis van een passie voor techno naar een volwaardige hardtechno-artiest, waarbij elke beat een verhaal vertelt en elke uitvoering een kans biedt om contact te maken met een toegewijde fanbase.

Meer informatie over

Blijf op de hoogte

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.